ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ gratis nedlasting mal // superheltinvitasjon }

superheltinvitasjon_bursdag_barnebursdag

Jeg håper du har en FANTASTISK dag! Jeg koser meg igjen med mail og hjemmeværende prins i dag, desverre fikk jeg ikke svart like mye som jeg hadde håpet i går da jeg jammen ikke er like effektiv når jeg ikke er aleine/har småtasser som naturlig nok krever sitt. Men jeg kommer i mål etterhvert! Tusen takk for DIN mail ♥ Flere har spurt meg om mal til bursdagsinvitasjonen jeg laget til Lukas, det er klart jeg gjerne kan legge ut det jeg brukte på nett om DU har lyst til å lage noe tilsvarende. Klikk på bildet under, da åpner det seg i full størrelse. Deretter høyreklikker du på bildet og lagerer det. Så kan du legge på bilde av superhelten din, samt tekst – dermed har du stilige invitasjoner på 1-2-3! Jeg printet invitasjonene til Lukas på vanlig kopiark, Lukas syntes det var VELDIG gøy å feste “avis/invitasjon” på alle barna sine plasser i barnehagen.

mal superheltinvitasjon ToneroseDesign gratis bursdagEnjoy! ♥

Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0