ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Kake til barnebursdag – en sniktitt!

IMG_0287 lego kake
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I helga bakte jeg en annen kake også, på søndag var vi nemlig i barnebursdag til herlige lille nevøen min! Tenk at han allerede er rukket å bli TO år!! Da han fylte ett laget jeg noen Drømmehagen-cupcakes, i år var festens tema LEGO! …og da måtte det såklart bli en legokake! hihi. I kjent stil ble det litt detaljer… Skikkelig barnekake, i KNALLE farger!  Bildedryss kommer i morgen! Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir ENESTÅENDE!! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift
6 Comments
 • Tonerose on June 9, 2012

  Hei Charlott,

  HIhi, så bra! Da kunne det ikke passet bedre! 🙂 regner med at det kommer litt mer legotemabursdag her inne etterhvrt, knipsa litt bilder av alt i selskapet!

  Jeg har brukt marsipan til å lage legoklossene – i knalle farger!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 9, 2012

  Hei Susann,

  Så koselig!! 🙂

  Kjempegøy med 3årsdag, cake pops blir nok knallsuksess!! Så gøy at du er blitt inspirert, kos deg med bursdagsforberedelser!

  Takk for det, håper du også har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Charlott on June 7, 2012

  Dette blir god inspirasjon.. mellomste gutten i huset bestilte nemlig Lego bursdag for 1/2 år siden. Så her er planleggingen i full gang. 🙂 Hva bruker du til å lage legoklossene?

  Klem C

 • Gravide englemammaer on June 7, 2012

  WOWW!!! Gleder meg til å se!!! Du er fantastisk flink!! Min datter blir 3 år neste lørdag. Så nå skal jeg for første gang prøve meg på Cake pops Må øve litt før den store dagen;) Du har inspirert meg og jeg skal bruke din oppskrift:) Ha en fin dag! Klem fra Susann

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0