ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Oppskrift på deilig peanutbuttercups – raske og enkle å lage! }

Endelig!

DA har jeg omsider laget hjemmelagede peanutbuttercups – mmmmm! Da jeg bodde i USA var dette en av favorittene da vi var ute og shoppet godteri – men de er ikke like enkle å få tak i her i landet… Dermed passer det perfekt å kunne lage de selv!

NAM!

Peanutbuttercups oppskrift hejmmelaget KL5A3518

Oppskrift på hjemmelagede peanutbuttercups:

300 g melkesjokolade 1/2 glass peanøttsmør 25g smør 2dl melis 2ss vann

Fyll et cupcake-stekebrett med 12 muffinsformer. Smelt 150 g sjokolade i vannbad eller mikroen. Fordel sjokoladen utover i cupcakeformene, dunk på brettet for å få sjokoladen til å jevne seg utover underveis. Sett i kjøleskap eller fryseren og la sjokoladen stivne.

Rør et halvt glass peanøttsmør og 25g smør sammen (varm det gjerne litt i mikroen så er det enklere å røre sammen. Tilsett melis og litt vann, er den vanskelig å røre tilsett evt bittelitt mer vann. Ha peanøttfyllet over i en engangs-sprøytepose og klipp hull i enden. Sprøyt i et jevnt lag over den stivnede sjokoladen i hver muffinsform. Sett deretter tilbake i kjøleskap/fryseren og la peanøttlaget stivne.

Smelt resten av sjokoladen og fordel over det avkjølte/stivnede laget med peanøttfyllet. Sett kaldt slik at sjokoladen stivner. Ta-taaa! De er klare!

Enjoy! ♥

 Peanutbuttercups hjemmelagede oppskrift

…disse er ALTFOR gode, hihi!

Jeg har oppbevart de i plastboks i kjøleskapet, men de har ikke vart så lenge… Og det er ikke fordi de ikke har holdt seg, de har bare en tendens til å bli spist opp veldig raskt… =)

Peanutbuttercups oppskrift hejmmelaget

Veldig raske og enkle å lage da de ikke trenger steking eller noe. Lettvint!

Håper de faller i smak =)

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0