ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Lag stilige pikekyss formet som sopp }

Klar for å lage høstens søteste søtsaker?? Disse soppene ser faktisk ekte ut, og er overraskende enkle å lage!

pikekyss formet som sopp høst

Garantert en hit nå i høst =)

Jeg har delt disse soppene på bloggen før, men MÅ bare kjøre en reprise på de nå som høsten er her – de er jo så kule! (og det beste av alt; enkle å lage!)

Høstens pikekyss – formet som sopp lager du slik:

 Marengs/pikekyss kan formes til SÅ mye morsomt – alltid gøy med kreative varianter. Her har jeg fylt en engangs-sprøytepose med marengsmasse (pisket eggehvitte, sukker og tilslutt melis, oppskrift finner du HER) og klippet et hull i enden. Først sprøytet jeg ut stilker (?) til soppene, på en bakepapirkledd plate. Deretter toppene/hattene, her brukte jeg akkurat samme posen/åpningen – men istedenfor å dra sprøyteposen min oppover mens jeg sprøytet ut massen holdt jeg den 1-2cm over platen hele tiden, da siger massen utover og danner en fin sirkel. Jeg drysset litt nesquick over de for å få litt mer sopp-look på de, og deretter stekte de i ovnen på vanlig måte. Mine marengs var litt større/tykkere enn jeg vanligvis lager de, dermed stekte jeg de litt ekstra lenge denne gangen. (svaaak varme, og lar de stå i ovnen helt til ovnen er kald/natta over).

Når pikekyssene er ferdige smelter jeg litt sjokolade som jeg fester soppene sammen med. Synes du soppene blir for hvite kan du blande i bittebittebittelitt kakao i røra.

Artig! Alltid gøy med søtsaker på dessertbordet hvor gjestene spør – øøøøøh, kan det spises??? hihi!!

Fortsatt STRÅLENDE dag til deg! ♥

Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0