ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Sjørøverbanner til Kakebordet

IMG_5740 sjørøverbanner
Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bilde av banneret jeg laget til kakebordet til bursdagsferingene til Lukas – såklart sjørøverstyle! hihi. Jeg tok bilde av invitasjonene vi laget til bursdagen, og brukte disse bildene som bakgrunn til banneret. Deretter designet jeg bokstavene i photoshop, men tilsvarende dette kan du også lage i feks word om du ikke er så kjent med photoshop. Skriftypen jeg har brukt heter Honey Script om du lurer ♥ Banneret printet jeg ut på tegnekartong (tegneblokker ifra nille), deretter klipte jeg rundt de, og teipet de på en snor med grov hyssing – kjøpt på biltema. Syntes det ble litt rustikt, og passet bra til sjørøverfest! Banneret festet jeg til veggen ved å bruke litt dobbeltsidig teip.
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Jeg ønsker deg en DEILIG dag!! Stor klem,
tonerose underskrift
// alle innlegg fra sjørøverbursdag finner du samlet HER

2 Comments
 • Cecilie G on August 21, 2012

  Gleder meg til fortsettelsen : )

  • tonerose on August 24, 2012

   Hei Cecilie,

   Hihi, så bra!! jeg har tatt masssse bilder ifra bursdagen og forberedelsene – så nå må jeg bare få bittelitt tid til å sitte og redigere de.. Kommer masse bilder etterhvert! =) det var KJEMPEsuksess med sjørøverbursdag, vi storkoste oss både små og store!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0