{ Tall til adventskalender // Gratis print // Moderne }

Så stas at så mange brukte tallene jeg designet til adventskalenderen vår i fjor! ♥

Dermed har jeg laget en annen variant i år som er litt mer moderne for de som har lyst på dette =)

I fjor brukte jeg en vakker gammel trekiste som jeg samlet alle adventskalendergavene i, dette var utrolig lettvint! Regner med at jeg gjør det samme i år. Tidligere år har jeg hengt gaver i grein ifra taket, gaver i gelenderet nedover trappa osv – men det er utrolig mye enklere å bare samle alt i en kiste!

Har du lyst til å lese om fjorårets kalender finner du det HER

HER finner du gratis print av gull-tallene jeg designet i fjor =)

Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

Under finner du tallene jeg ville dele i dag =) Klikk på bildene under, da blir de større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på glossy fotopapir, eller vanlig hvit kartong/ark – alt etter hva du ønsker =) Klipp rundt – og fest til gavene i julekalendere, jeg bruker gjerne dobbeltsidig teip =)

Har du lyst til å lese om tidligere års julekalender her hos oss finner du det HER. Gutta synes det er veldig stas med adventskalender, og har allerede hatt nedtelling av dager igjen til desember lenge nå. Herlig! Innholdet i kalendergavene er bittesmå leker, innhold til penal osv – jeg handler gjerne tidlig på ebay osv, dermed blir utgiftene til kalenderen mindre enn om vi hadde kjøpt en vanlig legokalender el til hver av de.

En koselig tradisjon!

Mamma laget alltid julekalender til oss tre jentene da vi var små, og dette syntes vi alltid var utrolig stas! (det var små ting som hårstrikker, smågodt, viskelær, blyant osv – men det gjorde inntrykk og var alltid veldig populært) Dermed synes jeg nå det er herlig å kunne videreføre disse gode minnene til småtassene våre =)

Har dere adventskalender?

Med ønske om en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// masse juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...