Adventskalender // Gratis tall // Grønn, rødt, snøkrystaller og glitter

Jeg har designet nye tall til adventskalender!

Hvert år pleier jeg å lage pakkekalender til gutta, de setter så stor pris på det – dermed er det så koselig å gjøre det! De har ofte nedtelling, og går og klemmer og kjenner på pakkene =) Det er ganske forskjellig hva jeg fyller kalendergavene med, det kan feks være nye ullsokker, eller votter el som jeg ville kjøpt til de uansett – eller det kan være liten leke, mellombar, bok, dekor til rommet etc etc – godt og blandet! Det hender også de får litt nye klær, i fjor fikk de feks julegenser og jule-t-shirt =) Får de feks en bok får de en felles pakke, men oftest er det en liten pakke til hver.

Kalendertallene over finner du samlet HER

De er glade og takknemlige uansett hva de pakker opp, dermed er det veldig koselig å lage istand. Jeg har gjerne julekalender i bakhodet året rundt, og kjøper inn og legger til side når jeg kommer over noe som jeg tenker vil passe fint =) Dermed gjenstår det oftest kun å pakke inn gavene når det nærmer seg desember, evt kjøpe noen små sjokoladebiter el til de aller siste pakkene som evt gjenstår.

Gull-kalendertallene over finner du HER

Tidligere i år designet jeg noen gavelapper som var litt mørke, med snøkrystaller etc – disse likte minstemann så godt at dette ble inspirasjonen til årets kalendertall. Helt annerledes enn tidligere år! Klikk på bildet under et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Håper de faller i smak! Jeg limer også inn litt ulike kalendertall jeg har designet tidligere år slik at du kan se hva som ligger på bloggen, om du heller har lyst til å bruke de klikker du bare på linkene =) Det ligger flere på bloggen enn de jeg deler i dette innlegget =) Jeg printer tallene gjerne ut på glossy fotopapir a4 størrelse, da blir det sterke fine farger på etikettene.

Have fun!

Kalendertallene over finner du HER

Stor klem =)

// mer adventskalender-inspirasjon samlet HER

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

// mer gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply