{ Årets adventskalender }

Da var adventskalenderen klar!

Gutta har hatt nedtelling lenge, og gleder seg masse til førjulstiden.

De er alltid veldig takknemlige uansett innhold og variant av julekalender, så det er veldig koselig å ordne istand til de ♥

Som jeg tidligere har nevnt regnet jeg med å bruke samme variant av julekalender som vi hadde i fjor – det var så lettvint! Dermed brukte jeg den samme søte gamle trekassa i år igjen =) SÅ utrolig mye enklere å samle alle de små gavene oppi der, enn å skulle henge opp hver enkelt pakke el!

Vi har tidligere hatt ulike varianter av pakkekalender, vi har også testet ut legokalender. Gutta synes alt sammen har vært supert, men de ønsker seg aller aller mest hjemmelaget kalender om de får lov til å velge – så da ble det jammen det i år også =) Koselig!

1 stk smågroggy Daniel som akkurat har ramlet ut av senga – da han hørte at adventskalenderen var ferdig var han jammen raskt ute av senga!!

Det er lov til å riste, klemme og kjenne på pakkene ♥

Som jeg har nevnt tidligere er det små rimelige gaver inni kalenderpakkene, det kan være alt fra viskelær og annet innhold til penalet, en sjokolade, liten leke kjøpt på ebay el – tilsammen rimeligere enn å kjøpe ferdig LEGOkalender feks.

Jeg er veldig glad for at jeg rakk å bli ferdig med kalenderen en liten stund før første desember, gutta er flinke til å dele gleden/spenningen med hverandre i sånne settinger. De prater masse med hverandre om hva det kan være, prøver å gjette, tøyser og koser seg ♥   Veldig koselig!!

I år brukte jeg de nye tall-merkelappene jeg designet, jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg skulle bruke de moderne eller de med ruter, dermed ble det begge deler – haha! Du finner gratis print av de rutete tallene HER, og de mer moderne HER.

 

  Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

Har du lyst til å bruke de gullglitrende tallene jeg designet i fjor finner du disse HER.

Nå kan desember bare komme – vi gleder oss! ♥

Jeg håper DU får en vidunderlig førjulstid!! Forhåpentlig uten stress, bare fylt av glede, kos og latter. Husk å senke skuldrene og nyte dagene, ikke stress med alt du tenker at du burde gjort – velg enkle løsninger og vær superfornøyd med det! Bruk mer av tiden din på det du har lyst til, istedenfor det du føler du burde – og IKKE ha dårlig samvittighet for det =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...