{ Behind the scenes // God morgen Norge // 17. Mai }

 

Så gøy at så mange har etterspurt blogginnlegg fra da jeg var med på GMN nå rett før 17.mai – det er det klart jeg kan lage!

Kjempekoselig!

Jeg håper alle hadde en HERLIG 17.mai – og koser seg med langhelg! =)
Hjertelig tusen takk for alle meldinger, mailer osv med bilder og fortellinger av hva dere har brukt av gratis print fra bloggen, oppskrifter og tips nå til 17. mai – det er så UTROLIG koselig å høre at det jeg deler faller i smak! =)
#takknemlig

De første gangen jeg var med på God morgen Norge pleide vi gjerne å dra innover til Oslo midt på natta, og vanligvis døgna jeg da i forkant fordi jeg selvsagt bare skulle ordne litt til – hele tiden… =)

Fantastiske Lise har vært med meg mange ganger, den dama er RÅ!! Det er alltid så gøy å være på farten med Lise, og ikke minst passer hun på slik at jeg feks ikke tusler inn i studio med lyserosa tøfler, som jeg prøvde meg på en av de første gangene.. Hvem reiser hjemmefra i tøfler, liksom?? haha, bra noen har kontrol! =)

Lise driver FestFabrikken om du ikke kjenner til henne fra før; de tilbyr ALT til festen! Alt fra stash til sukkerspinnmaskiner! =)

Ellers har jeg hatt med meg småtassene på sending et par ganger, en gang reiste jeg sammen med mannen min og gutta – og en annen gang sammen med tvillingsøstra mi og niesa mi – da var vi med på sendinga alle mann =) (JukseSuperMamma)

Jeg har alltid vært så heldig å ha med meg noen hver gang, jeg har alltid så HIMLA mye greier med meg – så det er veldig deilig med litt hjelp. Også er det jo utrolig mye morsommere å reise sammen med noen!! =) Her er et bilde fra en gang mamma´n min var med meg =)

De siste gangene har vi sovet i Oslo natta før, og det er jo så utrolig mye bedre! =) Denne gangen var jeg så heldig å reise innover sammen med mannen min, kjempekoselig!

…han var såklart ekstra fornøyd med at jeg har malt sekketralla mi rooooosa. Hihi!

Sant?? Jeg har bittelitt med meg for å si det mildt. Men, null stress når vi sover over like i nærheten og bare kan trille det hele ned til Aker Brygge tidlig neste morgen =)

Jeg hadde ikke vært i det nye studioet enda, så vi ruslet ned kvelden før og fant ut hvor det var. Så koste vi oss med middag på Aker Brygge =)

Det nye studioet var så fint! Jeg har sett det på tv tidligere såklart, men å være i studioet i forhold til studioet på Karl Johan var ganske stor forskjell – på Aker Brygge er det jo MASSE VINDUER!

Kjempedeilig =)

I studioet på Karl Johan var det ikke et eneste vindu noe sted, men det var superkoselig der også =) Alle som jobber med GMN er jo så ekstremt hyggelige – utrolig behagelig. Da er det lettere å slappe av, og man tenker ikke på at det er direkte-tv!

På plass før sendingen startet fredag morgen!

Jeg hadde som vanlig bittelitt (!) å pakke ut, så veldig deilig å klargjøre det i forkant slik at det ikke blir stress under sendingen =)

I det første innslaget viste jeg hvordan man enkelt kan lage supersøte små marsipanblomster, samt viste litt trykksaker til 17.mai-bordet (alt til dette bordet ligger til gratis print her på bloggen)

Jeg hadde ikke hilst på Desta tidligere, veldig koselig å treffe henne – kjempesøt og hyggelig! =)

Sissel Brustad fra MinMat.no var på besøk samme dagen som meg, og viste hvordan man kan lage allergivennlige kaker til 17.mai. Kjempekoselig å hilse på!

Jeg laget istand et enkelt bord til 17.mai som ALLE kan lage selv om de har lyst – utrolig koselig med så mange fine tilbakemeldinger! Hjertelig tusen takk ♥

Ble visst litt kaotisk med bildene i dette innlegget, men men =)

Her er et bilde ifra smink´n på morgenkvisten, Dyre i full sving =)


En ære å bli invitert tilbake igjen, kjempegøy!! =)

17.mai hadde jeg ikke vært med på tidligere – så det var selvsagt ekstra gøy!

Hyggelig at DU hadde lyst til å lese litt om hvordan GMN-turen var =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem =)

 

// flere blogginnlegg fra tidligere GMN-besøk finner du HER

// bildedryss av dette dessertbordet finner du HER

LagreLagreLagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...