{ ToneroseDesign Dessertbord & Kakedekorering }

COVER KOM tonerosedesign dessertbord & kakedekorering

Dette har jeg gledet meg VELDIG til å kunne skrive på bloggen; nå er det nemlig mulig å forhåndsbestille boka mi! Boka, ToneroseDesign Dessertbord & Kakedekorering, lanseres 1.februar, og kan forhåndsbestilles ved å sende en mail til ToneroseDesignBok@gmail.com Er du blant de 100 første som bestiller får du med en liten gave fra FestFabrikken ♥ Jeg signerer gjerne også boka di!

Dette er en helt uvirkelig følelse ♥ Hjertelig tusen takk til DEG som titter innom hos meg – det er nettopp på grunn av dere at boka er blitt til! Jeg er utrolig takknemlig!

Bloggen er blitt til bok! I boka finner du tips og inspirasjon til hvordan designe egne dessertbord, mange inspirasjonsbilder, samt trinn-for-trinn basic kakedekorering. Det er også et eget kapittel “Kakepynt” hvor jeg bla gjennomgår hvordan jeg lager de romantisk utsmykkede fantasiblomstene mine av marsipan.

Håper den faller i smak!

Nå er jeg straks på vei til GMN/TV2 – stas om du har lys til å følge med, håper å få lagt ut litt på instagram @tonerosedesign ♥ Gleder meg til en spennende morgen/dag! (jeg tror jeg kommer på litt over ni) Jeg lager til et glitrende dessertbord under sendingen – stas om DU blir inspirert til egen nyttårsfeiring ♥

Ønsker deg en MAGISK 3.juledag!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply