{ Emoji-party // Dessertbord // Barnebursdag }

Emoji-party!

Da vi feiret bursdagen til Lukas sammen med familie ordnet jeg istand et dessertbord, og gutta var med på både planlegging og forberedelser.

Superkoselig å gjøre dette sammen!

Gutta har alltid synes det har vært gøy å planlegge og ordne istand til bursdag, og bestemmer seg alltid laaaang tid i forveien hvilken type bursdag de ønsker seg neste gang. Og har da gjerne MASSE idèer om hva vi kan lage. De er alltid veldig takknemlige, dermed er det koselig å legge litt tid i det =)

Denne gangen ønsket Lukas seg Emoji-party!

Jeg designet en del trykksaker til bursdagen, om det er ønske om det kan jeg dele her på bloggen om andre har lyst til å lage tilsvarende =)

Gul gelè var vel noe av det aller første gutta mente vi burde ha med på bordet!

Som jeg alltid nevner liker jeg å ha med noe salt på bordet når jeg designer et dessertbord – popcorn har blitt fast inventar her hos oss. Denne gangen fylte jeg et par kubbelysestaker med popcorn (fra Martines Landhandleri), og for å pynte opp litt har jeg teipet fast en gul emoji-papptallerken til hver av beholderne (tilsvarende papptallerkner hos FestFabrikken)

Enkelt og dekorativt!

Emoji-brownies!

Hihi, hvorfor ikke?

Her har vi bakt brownies etter denne oppskriften – veldig enkle å lage; også SÅ utrolig god!! Anbefales =) Browniene presset vi ut med en sirkel-utstikker, deretter farget vi vanlig marsipan fra matbutikken (jeg liker å bruke Rema sin marsipan) gul. Marsipanen kjevlet vi forholdsvis tynn, og deretter brukte vi emoji-stempel til å prege mønster i marsipanen med! Den samme sirkelutstikkeren vi brukte til browniene brukte vi deretter til å presse ut marsipansirkler med emoji-stempel i – disse plasserte vi på toppen av hver brownie (om brownie/marsipan ikke er fuktig kan du bruke litt vann på baksiden av marsipanen for å få den til å sitte)

Ta-taaa! Kjempesøte!!

Disse egner seg fint til frysing, legg de feks lagvis med plast mellom i en tuppervareboks – da kan du bake de i god tid i forveien av selskapet =)

Cupcakes!!

Disse tror jeg var alles favoritt, haha!

Det føltes liiiiiiiitt rart da vi laget de, men de ble en stor hit!

Phui, hihi!

Selvsagt måtte vi forsøke å gjenskape så mange emoji´er som vi klarte! =) Her har vi laget nougatkrem som vi har sprøytet på cupcakes – vi bruker denne oppskriften på cupcakes. Oppskriften er enkel å lage, gutta lager disse fint på egenhånd! Øynene vi har brukt er spiselig, du kan enten lage selv av royal icing (oppskrift HER) – eller du kan kjøpe de ferdig på kakeutstyrsbutikk eller feks Jernia.

For å sprøyte ut nougatkremen har jeg hatt kremen oppi en engangs-sprøytepose, og helt enkelt klippet hull i enden på posen – du trenger ingen sprøytetupp for å lage disse =)

Bursdagskaka laget jeg som fløyelskake med nougat- og ostekrem; nam! Det hadde nok vært enklere med en fastere kake som feks vanlig sjokoladekake – men men!

Bursdagskaka!

Minstemann hadde ikke lyst på marsipanlokk rundt kaka, dermed smurte vi den opp med ostekrem som vi farget knall gul isteden. Eget innlegg om hvordan du kan lage en kake akkurat som denne kommer! =) De superkule små lysene har jeg kjøpt på ebay

Gjærbakst er alltid stor favoritt her i huset!

Disse kanelsnurrene laget jeg i forkant og frøys, veldig kjekt når dagen for selskapet kommer og søtsaker ligger klart i fryseren =) Gjærbaksten plasserte jeg i kubbelysestaker, og vi pyntet med et par skilt med emoji´er på (printet ut og teipet til grillpinner)

Selvsagt ble det popcornbokser denne gangen også! I kjent stil designet jeg ulike trykksaker i samme design =) Siden jeg valgte å fylle store kubbelysestaker med popcorn ble det ostepop oppi disse isteden.

Visste du at jeg designer trykksaker for JapanPhoto til dessertbord? Da kan du få trykksaker til hele selskapet i samme stil, og gjerne med egen personlig tekst og bilde! Mer info om dette finner du HER  =)

Jeg tenkte det kunne passe fint i fargene til dette bordet – også er vi alle glad i ostepop

Flere som elsker chocolate chip cookies?? DETTE er definitivt min favorittoppskrift på disse, den er farlig god! Her gjorde jeg det samme som med gjærbaksten; bakte god tid i forveien (før vi reiste på ferie til tvillingsøsteren min i Spania) – dermed trengte jeg ikke å tenke på dette når vi kom hjem og skulle forberede bursdag. Kjempekjekt!

Sjokoladepudding =) Her har vi brukt posemix som vi laget istand kvelden før selskapet, vi kjøpte også ferdig vaniljesaus til å ha til sjokoaldepuddingen og gelèen; superlettvint =)

Små pringlesbokser pyntet for anledningen!

Jeg printet ut en del forskjellige emojier i ulike størrelser som vi pyntet med rundt omkring, enkelt og effektfullt =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, og som dekor på veggen bak bursdagsbordet hang vi opp emoji-ballonger! =)

Tenk at Lukas allerede er NI år gammel?? Kule, omtenksomme, herlige gutten vår! ♥

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! =) Du finner MASSE bursdagsinspirasjon og tips samlet HER, klikker du på menyen øverst på bloggen; “Barnebursdag” dukker det opp en rullgardinmeny med mange forskjellige bursdagstemaer, alt fra prinsessebursdag til Pokemon =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg fra denne bursdagen vil etterhvert bli samlet HER

// kjøpe boka vår JukseSuperMamma – masse tips og idèer! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...