{ GMN i dag – HALLOWEEN; gratis popcornbegre osv }

Velkommen!

Om du ser på God morgen Norge på TV2 i dag vil du finne meg der, jeg har med kreative ENKLE løsninger til et dessertbord til Halloween. Mesteparten av innholdet på bordet passer også perfekt til å dele ut til små knask-eller-knep´ere som kommer på døra =)

Alt jeg laget er superenkelt – i ekte JukseSuperMamma-stil! Har du ikke skaffet deg boka vår enda finner du den HER – anbefales! =)

halloween søtsaker dessertbord KL5A5935

Jeg viser i dag frem litt ulike trykksaker som jeg elsker å bruke på dessertbordene mine, denne gangen designet jeg trykksaker i svart og oransje. Du finner popcornbokser, etiketter og lapper til smågodt under. Husk å trykke på bildet slik at det popper opp i større størrelse og egner seg fint til print =) Er du på jakt etter sugerør-flaggene har jeg delt disse tidligere, direktelink HER.

2016 halloween etiketter tonerosedesign

Skriv ut på A4 hvit kartong – og klipp rundt ♥ Du kan selvsagt bruke fotopapir også =)2016 halloween godteposer tonerosedesign

Har du lyst på gratis trykksaker men ønsker et annet design har jeg MYE liggende ute på bloggen – du finner alt samlet HER. Der finner du også mange cupcakewrappere til Halloween osv også. Har du lyst til å bake til kvelden men er på jakt etter inspirasjon har jeg samlet all halloween-inspirasjonen min på bloggen HER – der finner du massevis av oppskrifter på alt fra kryddercupcakes til heksefingre. Og selvsagt trinn-for-trinn på supersøt pynt som marsipanspøkelser, små gresskar osv. Det ligger MYE til halloween ute =)2016 popcornbeger halloween tonerosedesign

Om du ikke visste det, men er interessert – så holder jeg kurs i kakedekorering – dette er UTROLIG gøy, og alle deltakerne lager imponernede (!) kaker selv  uten noen erfaring – du er hjertelig velkommen til å bli med, ville vært superstas!

Pssst….! Kakekurs er en perfekt julegave! ♥ Du finner masse bilder og informasjon om kakekurs HER =)

Limer inn et par videoer med litt mer halloween-inspirasjon under, enjoy!

…legger også ved en video med bilder ifra kakekurs om det er noen nye lesere som er interessert i dette! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG halloween!

Stor klem ♥

// boka vår JukseSuperMamma er også perfekt som julegave! =) Du finner den HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...