ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ GMN i dag – HALLOWEEN; gratis popcornbegre osv }

Velkommen!

Om du ser på God morgen Norge på TV2 i dag vil du finne meg der, jeg har med kreative ENKLE løsninger til et dessertbord til Halloween. Mesteparten av innholdet på bordet passer også perfekt til å dele ut til små knask-eller-knep´ere som kommer på døra =)

Alt jeg laget er superenkelt – i ekte JukseSuperMamma-stil! Har du ikke skaffet deg boka vår enda finner du den HER – anbefales! =)

halloween søtsaker dessertbord KL5A5935

Jeg viser i dag frem litt ulike trykksaker som jeg elsker å bruke på dessertbordene mine, denne gangen designet jeg trykksaker i svart og oransje. Du finner popcornbokser, etiketter og lapper til smågodt under. Husk å trykke på bildet slik at det popper opp i større størrelse og egner seg fint til print =) Er du på jakt etter sugerør-flaggene har jeg delt disse tidligere, direktelink HER.

2016 halloween etiketter tonerosedesign

Skriv ut på A4 hvit kartong – og klipp rundt ♥ Du kan selvsagt bruke fotopapir også =)2016 halloween godteposer tonerosedesign

Har du lyst på gratis trykksaker men ønsker et annet design har jeg MYE liggende ute på bloggen – du finner alt samlet HER. Der finner du også mange cupcakewrappere til Halloween osv også. Har du lyst til å bake til kvelden men er på jakt etter inspirasjon har jeg samlet all halloween-inspirasjonen min på bloggen HER – der finner du massevis av oppskrifter på alt fra kryddercupcakes til heksefingre. Og selvsagt trinn-for-trinn på supersøt pynt som marsipanspøkelser, små gresskar osv. Det ligger MYE til halloween ute =)2016 popcornbeger halloween tonerosedesign

Om du ikke visste det, men er interessert – så holder jeg kurs i kakedekorering – dette er UTROLIG gøy, og alle deltakerne lager imponernede (!) kaker selv  uten noen erfaring – du er hjertelig velkommen til å bli med, ville vært superstas!

Pssst….! Kakekurs er en perfekt julegave! ♥ Du finner masse bilder og informasjon om kakekurs HER =)

Limer inn et par videoer med litt mer halloween-inspirasjon under, enjoy!

…legger også ved en video med bilder ifra kakekurs om det er noen nye lesere som er interessert i dette! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG halloween!

Stor klem ♥

// boka vår JukseSuperMamma er også perfekt som julegave! =) Du finner den HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0