{ Julemiddag – buffetstyle // DIY }

Flere har etterspurt bilder etter at jeg skrev på bloggen at vi serverte julemiddagen som buffet, selvsagt deler jeg gjerne bilder =) Vi har aldri gjort det på denne måten tidligere, men vi kommer definitivt til å gjøre det igjen!

SÅ lettvint på alle måter!!

Jeg laget istand buffet´n på kjøkkenenbenken, vi har åpen løsning og spisestua er i like i nærheten. Dermed kunne alle gå og forsyne seg når de var sultne/ønsket påfyll, og vi slapp alle fatene på bordet, alt som sendes rundt bordet x antall ganger i tilfelle noen har lyst på litt mer osv. Rett og slett veldig praktisk og lettvint!

All drikke plasserte vi på et fat ved siden av middagsbordet, dermed hadde vi det rett i nærheten uten å fylle bordet med alle flaskene. Jeg plasserte en stor champagnekjøler her som vi fylte med drikke og masse isbiter, samt en stor drikkedispenser ved siden av fylt med vann for de som ønsket dette ved siden av annen drikke.

Igjen; veldig praktisk og lettvint! Jeg er veldig fan av alt som kan gjøres klart i forkant, så fatet, champagnekjøler osv satte vi frem allerede dagen før =) Så var det bare å fylle på med drikke og isbiter før gjestene kom =)

Har du lyst til å se flere bilder av hvordan jeg pyntet julebordet finner du dette HER

Tilbake til middagsbuffet´n – her fant jeg fram alt av beholdere, serveringsbestikk osv dagen i forveien. Dermed gjensto det kun å lage maten på julaften, og alt annet var klart =) For å få litt høyde på buffeten plasserte jeg et par hvite blomsterpotter opp-ned, og plasserte en hvit hylle på toppen av disse. Dermed hadde jeg en ekstra “etasje” =) Ved siden av denne plasserte jeg et par stettefat med litt høyde. For å pynte litt + skjule blomsterpottene plasserte jeg en kunstig gran-girlander på benken, i tillegg fant jeg frem en liten lys-slynge som jeg plasserte innimellom. Litt julestemning =)

Jeg har hvite ildfaste former med lokk, kjempegreit med lokk slik at maten holder litt bedre på varmen! De firkanta ildfaste formene med glasslokk + telys under har jeg kjøpt på Obs, de ovale hvite med lokk er kjøpt på Europris (to av de har jeg fått av verdens beste mamma!) For å pynte litt til jul har jeg festet noen røde sløyfer rundt omkring =) Til serveringsbestikket plasserte jeg små skåler slik at man enkelt kunne legge fra seg ved siden av.

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Superfornøyd med løsningen, dette kommer vi definitivt til å gjenta!!

Jeg gjordet det samme til julefrokost/brunch´n – bilder kommer =)

Ønsker deg en herlig dag videre!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// Fikk du ikke boka vår i julegave? Kjøp boka JukseSuperMamma!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...