{ Karneval – enkelt fargerikt dessertbord; lag det selv! }

Pleier dere/barna å være med på karneval nå i februar?

Her hos oss har gjerne gutta vært med på karneval i barnehagen, men nå forrige februar arrangerte klassen karneval på SFO på ettermiddagen – supergøy! =)

Det gikk tydeligvis litt i ett for meg da, for jeg kom aldri så langt som til å få delt bilder av søtsakene! Er det mulig? haha!

…bedre seint enn aldri?? =)

Ehm.

Uansett, klassen ordnet istand til karneval på SFO – barna storkoste seg!! =) Jeg og småtassene laget istand litt søtsaker som vi hadde med, vi gjordet det veldig enkelt og gutta laget mye selv.

Guta laget brownies, her har vi kjevlet et lag marsipan som vi har lagt på toppen for å få litt mer farge på de =) Superkule papirsugerør fra FestFabrikken, har du lyst til å se DIY av hvordan lage tilsvarende browniepinner finner du dette HER.

Jeg designet litt fargerike trykksaker som vimpelrekke, etiketter osv – men det meste av det fargeriket stashet kommer fra FestFabrikken – alt fra cupcakeformer, til pappkrus, popcornbegre, sugerør osv. Perfekt til karneval!

Gutta bakte cupcakes (enkel oppskrift finner du HER), dekorerte de med melis og strøssel (haha, nok eller??) og pyntet de med små hjerteskilt som vi laget med en hjerte-punch, rødt glitterark og små pinner. Lukas skrev på alle etikettene =)

Fargerik gelè!

Her har jeg hatt geléen oppi søte små plastglass, denne gangen brukte vi kun papp og plast engangsbeholdere til alt av søtsakene på bordet; superlettvint opprydding siden vi hadde det på SFO og vi ikke trengte å tenke på å skulle ha med beholdere, fat osv hjem etterpå =)

Popcorn er alltid populært – enkelt og rimelig! Her i søte popcornbokser fra FestFabrikken

Mer popcorn i popcornbokser vi laget selv, gøy med masse farger til karneval =)

Jeg og gutta bakte også litt cookies/kjeks – oppskrift på disse finner du HER, vil du ha oppskrift på klassiske (superdeilige) amerikanske chocolate chip cookies finner du det HER =)


Pikekyss på pinne!

Oppskrift på pikekyss finner du HER, denne varianten “lollipops”  har vi hatt i mange mange bursdager nå, veldig populært =) Dekorativt, enkelt og rimelig. Søte papirsugerør fra FestFabrikken (og pappkrus!)

Under selve karnevalet var jeg opptatt med ansiktsmaling på barna som ønsket dette (gøy at det var så populært!) så jeg fikk ikke helt med meg hva som gikk først på bordet, men alt fikk bein å gå på =)

Koselig!

Vi hadde også med oss en del masker vi printet ut og klippet klare for de som hadde lyst til å dekorere seg en maske under karnevalet =) Gratis print finner du HER (ulike design, både med og uten farge)


Håper dagens innlegg falt i smak, bedre sent enn aldri! =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre! =)

Stor klem =)

// masse inspirasjon til karneval finner du samlet HER

// masse tips og idèer til dessertbord finner du HER

// kjøp gjerne boka vår JukseSuperMamma HER! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...