{ Mexicansk Kyllingsuppe // Oppskrift // Husmortips }

Happy day!

KL5A3302 kopier copy mexicansk kyllingsuppe oppskrift tips middag

I dag kommer som lovet oppskrift på en kjeeeempeporsjon mexicansk kyllingsuppe – deilig! Denne oppskriften er jeg så heldig å ha fått av skjønneste Anita, aka Kakedesigneren da hun laget denne til lunch på etasjekakekurs i Kristiansand – hjertelig takk søta! SÅ god!! ♥ Denne har blitt stor favoritt!! Den er litt spicy, men det kommer jo an på hvordan du lager den. Jeg lager porsjonen stoooooor, dermed spiser vi middag den dagen jeg lager den, også fryser jeg resten av suppa i plastbokser. Jeg lager noen i stor str til middager, men mye fryser jeg i porsjonspakker også – knallgod og lettvin lunch! ♥

mexicansk kyllingsuppe oppskrift mexicansk kyllingsuppe oppskrift tips middag

Jeg synes det er SÅ deilig å lage store middager innimellom, jeg gjør det samme når jeg feks lager chili con carne. Da har vi superlette middager liggende i fryseren til travle dager – deilig!

KL5A3306 mexicansk kyllingsuppe oppskrift tips middagØnsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

// flere oppskrifter finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...