Morsdag // Bak en bukett til mamma // Kanelknuter på pinne

Lyst til å overraske mamma med noe godt til morsdagen?

Her har jeg bakt gjærbakst, og laget kanelknuter på pinne! Koselig med en spiselig bukett =)

Jeg har laget kanelknuter på vanlig måte, helt frem til det punktet hvor jeg vanligvis knyter gjærdeig-stripene i en knute. Istedenfor å knyte de, har jeg rett og slett snurret de rundt en grillpinne! Stekes med grillpinnene inni, på vanlig måte. Hver kanelknute har jeg i tillegg pakket inn i litt cellofan og pyntet med en sløyfe, men dette trinnet kan selvsagt sløyfes =) Oppskrift på kanelknuter (og fremgangsmåte) finner du HER

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien MORSDAG finner du samlet HER

// Oppskrifter samlet HER

No Comments

Leave a Reply