{ Neiman Marcus cookies // oppskrift }

Deilig oppskrift på amerikanske cookies! =)

Denne oppskrifta har jeg fått av mamma for lenge siden, skikkelig amerikanske cookies =) Jeg husker mamma pleide å bake disse da jeg bodde hjemme og gikk på skolen, og jammen synes jeg de er kjempegode fortsatt! Da jeg og småtassene ordnet istand litt søtsaker til karneval i klassen bakte vi blant annet disse! Jeg hadde visst litt lite sjokolade i hus, men ellers fulgte vi oppskrifta (med unntak av at vi ikke malte havregryn til mel da, DET hadde vi ikke tid til… haha!) For å få de litt fargerike mente minstemann at vi burde ha på litt strøssel på de (neida, han er IKKE glad i strøssel… Hadde hatt det på havregrøten hver eneste dag om han fikk lov!) Dermed tok vi ut brettet da det var et par minutter igjen av steketiden og drysset over litt fargerikt strøssel før vi stekte de ferdig =)

Håper oppskriften kan være til glede for flere, enjoy! ♥

Nå skal jeg kose meg med litt kjeks, vi passet på å spare noen igjen til lørdag…! =)

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem =)

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...