{ Oppskrift på deilige m&m´s Oreo – biter ! }

Til bursdagen til Lukas laget jeg disse superdeilige m&m-oreo-bitene – de var gooooode!! Dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele oppskrift på disse, vi kommer GARANTERT til å lage disse flere ganger ja!

Enjoy! ♥

m&m oreo biter deilig oppskrift KL5A3545 copy

Jeg har brukt m&m´s som vi kjøpte da vi kom hjem fra ferien (på taxfree´n) – men er det vanskelig å få tak i kan du selvsagt like gjerne bruke nonstop! Jeg brukte m&ms da de er skikkelig knall i fargen og ikke minst gode, men her ville MYE passet inn. Hva med feks hakket sjokolade og/eller nøtte? Her er det kun fantasien som setter grenser… Have fun!

kjeksbiter deilig oppskrift

Oppskrift på M&M´s Oreo – biter

2 egg 200g smør 2 dl sukker 2 dl brunt sukker 4 dl mel 2 ts vaniljesukker 2 pk oreo-kjeks 1 pk M&M´s

Smelt og avkjøl smør, rør sammen smør, sukker og egg. Bland i det tørre. Kutt oreokjeks i små biter og bland i. Ha i halvparten av m&m´s og bland sammen. Kle en liten langpanne med bakepapir (jeg bruker ribbeforma) – ha i røren og klem den utover til et jevnt lag. Strø resterende m&m´s over og dytt de nedi slik at overflaten bli jevn. Stekes på 170 grader i 20-25 minutter. Avkjøles, kutt deretter i biter med en skarp kniv.

Enjoy! ♥

m&m oreo biter deilig oppskrift KL5A3545 copy

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...