Påske // Enkelt dessertbord // Bildedryss

Deler i dag tips til et enkelt dessertbord til påske!

Denne påsken var jeg invitert til Holmen Senter, og dette dessertbordet designet jeg slik at jeg kunne dele inspirasjon til alle besøkende =)

Håper det kan være til inspirasjon om DU planlegger noe tilsvarende!

Selv om det dessverre ikke er mulig å møtes mange denne påsken, kan det forhåpentlig være gøy å ordne istand litt for aller nærmeste familie – kanskje har barna lyst til å lage noe =)

Alltid når jeg ordner istand et dessertbord liker jeg å fordele det hele litt utover, da kan jeg bake når jeg har energi til det – og det er da lettere å kose seg med prosessen =)

Dermed er vanligvis mesteparten av innholdet på mine dessertbord mulig å fryse =) Da baker jeg litt innimellom og fryser, og når det er tid for feks bursdagsfeiring el er det bare å tine og samle alt! =) Gjærbakst pleier å være veldig populært her i huset, feks kanelsnurrer eller knuter =) Oppskrift finner du HER

Fyll gjerne opp dessertbordet med litt snacks fra butikken også, jeg liker godt å fargekoordinere litt, så denne gangen ble det blant annet ostekuler =) Jeg har brukt kubbelysestaker som beholdere, pyntet med et gult silkebånd.

Egg-kjeks! Vi fikk veldig lyst på pepperkaker, dermed har jeg brukt dette her – men du kan selvsagt bake vaniljekjeks eller en annen favorittkjeks =) Vi har pyntet disse med RI (Royal icing/melismasse), stas for barna å få lov til å pynte feks =)

Salt sjokoladepeanøttkonfekt! Nam! Disse trenger ikke innom ovnen, og er dermed ganske raske og lage. Og veldig, veldig gode – hihi! Oppskrift finner du HER

Still gjerne opp søtsakene symmetrisk på bordet, da gir det et ryddig og fristende inntrykk =)

Påskehare-popcornbokser! Disse designet jeg i Photoshop, deler de på bloggen om DU har lyst til å lage tilsvarende – du finner de i kategorien “gratis print”. Print ut på hvit a4 kartong/ark, klipp og teip sammen =)

Sjokolade-egg i hvit sjokolade og melkesjokolade. Kjøpt ferdige på butikken =)

Franske makroner er alltid populært her i huset, og sjokoladefyll er definitivt favoritten =) Oppskrift finner du HER

For å gjøre det veldig enkelt, bakte jeg ikke en hovedkake denne gangen – men heller ulike søtsaker som jeg plasserte utover på bordet. Dermed plasserte jeg en beholder med snacks midt på bordet – og pyntet den til å matche trykksakene! Her har jeg plassert en vanlig porselensbolle oppi en hvit potteskjuler som jeg tegnet på med tusj, og teipet fast en par ører til =)

Jeg laget også wrappere til pappkrus i samme designet som popcornboksene, så om du synes det er enklere å slippe å brette kan du heller printe ut disse wrapperne, og teipe de fast rundt et pappkrus. Du finner alle gratis print samlet HER

Sjokolade-egg plassert i eggeglass, enkelt og fristende =)

Jeg håper dagens bildedryss kan være til inspirasjon! Trist å ikke få vært på Holmen Senter som planlagt pga korona, men jeg gleder meg til neste event der isteden!

Håper DU har en kjempefin påske =) Limer inn en video av påskesøtsaker som jeg laget i samarbeid med Holmen Senter under, disse ble publisert på facebooksiden deres i løpet av påsken =)

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien “påske” finner du samlet HER

// flere dessertbord samlet HER

// gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...