Påskerebus // Påskeeggjakt // Gratis ledetråder REBUS

Jeg har laget nye ledetråder til påskerebus!

Jeg tenkte det kunne være gøy med litt forskjellig å velge blant, om du planlegger å lage istand rebus denne påsken =)

Du finner tidligere års påskerebus-ledetråder HER, gratis print.

Dermed deler jeg i dag designet jeg laget til min egen familie forrige påske – håper det faller i smak!

Selv syntes jeg disse er kjempesøte, en litt kulere variant enn de som ligger på bloggen fra tidligere =)

Klikk på bildet under et par ganger, da blir bildet større og egner seg fint til utskrift. Skriv ut på A4 hvit kartong eller vanlig kopiark. Velg om du vil skrive på ledetrådene før du skriver ut, eller skrive på for hånd etter at du har printet de ut =)

Påskerebus har blitt en tradisjon her hos oss de siste årene, gutta elsker det! Og vi synes igrunnen det er veldig koselig vi voksne også =) Jeg og mannen min pleier å lage en del ledetråder hver, også blander vi de – og tar de i rekkefølge slik at barna blir løpende på kryss og tvers både ute og inne. Herlig!

På bloggen ligger det også brev fra påskeharen om du planlegger eggjakt, påskeharebesøk osv =) Have fun!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply