Stua pyntet til påske

Deler i dag noen bilder av stua pyntet til påske – dette er bilder fra forrige påske. Gleder meg til snart å kunne finne frem påskepynten igjen!

Jeg er som nevnt vokst opp med at mamma alltid pleide å pynte til påske, og da var det alltid gult. Så for meg er påsken gul! Jeg vet det har kommet masse lekker påskepynt de siste årene som ikke er gul, og mange bruker ikke gult i det hele tatt til påske (og det er også nydelig!) – men personlig er jeg foreløpig såpass tradisjonell at her hos oss er påsken fortsatt gul =)

Jeg synes det passer fint siden vi har såpass lite farger i interiøret ellers, dermed er det bare gøy med skikkelig popp av gult til påske!

Ikke for det, jeg har påskepynt som ikke er gul også altså, det MÅ ikke være gult – men jeg synes fortsatt det er koselig med gule pledd osv =)

Mye av påskepynten min er mange år gammel, jeg synes det er midt i blinken å kjøpe eller lage litt nytt litt etter litt, dermed blir det sakte men sikkert littegrann mer påskepynt år for år. Blant favoritt-påskepynten er disse supersøte små påskekyllingene, synes de er så skjønne!!

Disse tror jeg at jeg kjøpte for type 10-15 år siden, og jeg lurer på om det kan ha vært på Europris el?? Flere som har disse, og som husker hvor/når de er fra??

Ellers er det jo VELDIG stas med hjemmelaget påskepynt som barna har laget! =)

Om du har lyst til å se en enkel liten video av hvordan barna kan lage tilsvarende pynt finner du dette HER

Skiltet som du ser ved siden av peisen finner du DIY på HER

På veggen bak sofaen synes jeg det er koselig å skifte ut dekor etter årstidene, blant annet elsker jeg Disney-bildet vi har her til jul osv. Dermed tenkte jeg at det kunne vært herlig med et eget bilde til påske! Jeg endte opp med å bestille denne supersøte posteren, er den ikke søt?? Gutta mener det er Peter Rabbit som har flyttet inn hos oss, hihi =)

Jeg hang opp bildet på en av skruene som allerede er i veggen, og da ble det litt tomt ved siden av. Dermed laget jeg en påske-bucket-list som dekor ved siden av! Alltid gøy å finne på noe nytt, og denne kostet ingenting å lage =)

Den gule påskeputa har jeg kjøpt på Nille for et par år siden.

Den søte hare-puta har jeg kjøpt på Ebay, husker dessverre ikke helt når – men der finnes det mange søte varianter =)

Ja, også pynter jeg gjerne med gule pledd – det er ikke lenge de ligger slik da, vi bruker de masse! =) På bordet står også en herlig bukett gule roser jeg fikk forrige påske av mamma´n min!

Ja, av annen påskepynt jeg har er denne krukka med påskeegg og påskehare. Den var egentlig ganske fargerik, men jeg malte den hvit – det ble jeg kjempefornøyd med =) Kunne kanskje hatt en annen farge, men jeg likte det mye bedre enn alle fargene den opprinnelige hadde =) Denne kjøpte jeg på Europris i fjor, så den er ikke gammel.

Jeg har litt annen pynt stående rundt omkring, men dette var altså det som er i stua/stueområdet =) Vimpelrekken du ser over kjøpte jeg på Nille for noen år siden. Synes det er så koselig med søt påskepynt!

Gleder meg til å ta frem påskepynten etterhvert =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply