{ Sunnere snacks-alternativ til Halloween }

 


halloween giftige epler dessertbord KL5A5866

Giftige epler!

Halloween er gjerne en dag som er proppfull av sukker og salt – hva med å lage et sunnere alternativ? Forrige Halloween laget jeg disse eplene, jeg hadde de med meg på God morgen Norge på Halloween, og tro det eller ei – men disse var faktisk det småtassene mine håpet aller mest at jeg hadde med meg hjem igjen!!

Gutta elsket de!

Her har jeg plassert grønne epler på stilige sugerør fra FestFabrikken. Eplene har jeg dyppet i smeltet sjokolade og deretter rullet i hakkede peanøtter. NAM! De ferdige eplene pakket jeg inn i cellofanposer – da egner de seg også kjempefint til å gi bort til små knask-eller-knep`ere som kommer på døra =) Får du tak i små norske epler passer det midt i blinken å lage til skumle små som kommer på døra – perfekt størrelse! =)

De søte små flaggene ligger på bloggen til gratis print, du finner de HER. Etikettene finner du HER ♥

halloween dessertbord gratis trykksaker KL5A5933

Tror nok vi må lage slike epler i år igjen!

Har du lyst til å se flere bilder av fjorårets dessertbord finner du dette HER, i ekte JukseSuperMamma-stil!

Husk å senke skuldrene og gjerne velge enkle løsninger – det er lov! =)

// har du ikke sikret deg din utgave av boka JukseSuperMamma enda finner du den HER ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem =)

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// mer gratis print finner du samlet HER

// alle mine oppskrifter finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...