{ Tips til selskapet; lag istand en iskrembar! // Gratis skilt }

I dag vil jeg dele et supert tips til selskapet; iskrem-bar passer kjempefint i alt fra barnebursdag til bryllup!

Vi har hatt dette i etterhvert mange selskap, og det er alltid like populært blant både store og små – hvem liker vel ikke is?

Masse ulikt strøssel å velge blant, skåler eller iskremkjeks, deilige sauser osv osv. Lettvint å ordne istand, også SÅ deilig!!

Jeg er jo i overkant glad i å stashe litt, og noe så enkelt som en iskrembar kan definitivt også se stilig ut!! Planlegger du et bryllup kan du feks fylle en stor lekker champagnekjøler med masse isbiter og ulike typer iskrem, finne vakre glass/beholdere til ulikt strøssel etc. Rigger du til barnebursdag kan du gjerne ha masse knalle farger, morsomme beholdere og iskremkjeks.

Tips til strøssel:

O´boy, alle typer kakestrøssel, sjokolade hakket i biter, peanøtter eller andre nøtter i biter, smash i biter, oreokjeks eller annen kjeks i biter, lakrispulver, mintsjokolade, m&ms, hakket kokos, hakket daimsjokolade, minimarshmallows osv – her er det kun fantasien som setter grenser. Finn frem det dere liker selv!

Det finnes utrolig masse ulike sauser som er deilig på iskrem, alt fra klassisk sjokoladesaus til karamellsaus med salt osv. Lag selv eller kjøp ferdige flasker.

Sett gjerne frem både iskremkjeks og skåler, her kan alt fra porselenskåler til stive cupcakeformer brukes. Er det barnebursdag kommer garantert kjeksen til å forsvinne først, mens de voksne oftere velger beger – sett frem det dere selv ønsker =)

Til et av de aller første dessertbordene jeg laget istand laget jeg en egen iskrem-bar, limer inn bilde av dette til inspirasjon!

Innlegget om dette bordet finner du HER om du har lyst til å lese mer ♥ Jeg laget samtidig et dessertbord med masse desserter/søtsaker på, bildedryss av dette bordet finner du HER =)

I helgen var jeg på besøk hos Buskerud Storsenter til matfestival de arrangerte – da hadde jeg med meg et dessertbord alle enkelt kan lage istand selv til sommerfesten, bryllupet eller bursdagen. På dette bordet hadde jeg blant annet en liten iskrembar! I den forbindelse designet jeg et søtt skilt i “tavle-stil” som jeg tenkte jeg kunne dele på bloggen om DU har lyst til å lage noe tilsvarende! ♥

Dette dessertbordet kjørte jeg i en rustikk stil, det er så populært med låvebryllup osv om dagen – dermed tenkte jeg det kunne være gøy! Også er jeg LITT glad i rustikk stil selv, og tenkte det kunne være gøy å være litt kreativ og lage noe litt nytt. Dermed brukte jeg en nydelig gammel trekiste jeg har fått av pappa for lenge siden (den brukte jeg forøvrig til årets adventskalender om du kjenner den igjen, bilder finner du HER) for å få litt høyde på dessertbordet, og jeg fant til og med frem kapp-og gjærsaga og kuttet til litt plank som jeg kunne bruke for å få mer høyde på bordet, samt til små fat til ulik dessert. Rimelig og dekorativt!

Strøsselet plasserte jeg i små glass, her har jeg brukt tomatpurè-glass som jeg har dekorert med en sløyfe av hamp og vakre etiketter (kommer blant mine kolleksjoner hos Japan Photo dessertbord) De supersøte små skjeene har jeg kjøpt på ebay for en stund siden. For å pynte opp sausflaskene litt har jeg surret litt hamp rundt de, jeg festet enden med litt teip og snurret i vei. Enkelt og rimelig, og jeg synes det passet supert inn i stilen! Ikke minst litt mer nøytralt enn de knalle fargene som var på de ulike flaskene.

Jeg har også plassert kremfløte-krem-spray sammen med sausene, da noen liker dette sammen med iskremen =)

Oppkuttet frukt og bær er selvsagt også GENIALT å ha på dessertbordet sammen med iskremen, selv hadde jeg dette dessertbordet stående utstilt på storsenteret over tre dager – så fersk frukt var ikke så fornuftig å ta med =) Men definitivt en deilig mulighet!!

Klikk på bildet over, da blir det littegrann større og egner seg best til print. Jeg plasserte skiltet mitt i de søte små rammene fra IKEA – de koster kun 9,- og er fine til små skilt/info i selskap =) Ramma er av typen TOLSBY for de som evt lurer =)

Komplett bildedryss av dette rustikke dessertbordet kommer snart! ♥

Lager du istand barnebursdag er det selvsagt også superkult å ha en egen iskremkiosk!! =) Her laget jeg og småtassene istand en enkel kiosk av en ødelagt bokhylle som vi la ned til en benk, deretter spikret vi fast noen tynne lister slik at jeg kunne stifte fast en “markise/tak” over. Storfornøyde gutter!
 

Har du lyst til å lese mer om brannmannbursdagen fra bildet over har jeg samlet MASSE idèer til dette HER, og om du feks har lyst til å lage en brannmann-hjelm-kake slik som den under (enklere enn du tror!) finner du DIY tips HER =)

Fyrstikker laget av saltstenger og hvit sjokolade eller vannslanger laget av lakris-snører og marsipan.. Hihi, kun fantasien som setter grenser!

Kos deg masse med planleggingen av selskap, iskrembar blir garantert populært! =)

Stor klem!

// bildedryss av mange ulike dessertbord finner du samlet HER

//  kjøp gjerne boka vår JukseSuperMamma, et must for alle mammaer! =)

LagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...