Video // Lær å pynte kake // Del 6: Perlebord rundt kake

Hvordan lage en vakker perlebord rundt kaken! I dagens video vil jeg vise hvordan du enkelt kan lage en vakker overgang mellom kaken og fatet, ved hjelp av en elegant perlebord. Det er tid for sjette episode i den lille serien med småvideoer hvor jeg viser hvordan jeg pynter denne kaka =)

Del 6: Hvordan lage en perlebord rundt kaken

Planen er å vise deg hvordan du kan pynte denne kaka, trinn for trinn. Det er en klassisk og vakker kake som passer til svært mange anledninger =) Jeg har holdt mange kakekurs, og disse nybegynnerkursene hvor vi pynter kake slik som denne har vært veldig populære. Utrolig gøy å se hvor lekre alle kakene blir! =)

Jeg har tidligere delt episode 1: Hvordan farge marsipan, episode 2: Små blomster av marsipan, episode 3: Roser av marsipan, episode 4: Hvordan legge marsipanlokk, og episode 5: Hvordan lage putemønster rundt kaka. Du finner alle videoene på YouTube kanalen min – og her på bloggen under kategorien “video

Jeg håper du liker videoen, kos deg masse med kakedekorering =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...