{ Willy wonka party – dessertbord }

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6722

Jeg har dessverre knota veldig med nettsiden i det siste (hacking som gjorde at det forsvant MYE tid – utrolig frustrerende og unødvendig..!) – dermed har det blitt manko på blogginnlegg. Men, det kommer forhåpentlig mer snart nå!! =) I dag har jeg lyst til å dele et lite bildedryss av dessertbordet jeg og småtassene ordnet istand til bursdagen til Daniel – Willy Wonka bursdag =)

Alle innleggene fra 6-årsdagen hans finner du HER, om du har lyst til å ordne istand noe tilsvarende ♥

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6784

Alt på dette bordet var småtassene med å lage, det ble litt hurra-meg-rundt med planlegging og gjennomføring, men bursdagsbarnet var STRÅLENDE fornøyd, og det er jo det eneste som betyr noe! =)

Som pynt på kaka laget vi “sjokoladeknekk” – enkelt og dekorativt! Har du lyst til å lese hvordan vi laget det/du kan lage om du ikke har gjort det før finner du innlegg om dette HER

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6723

Helt siden vi leste Charlie og sjokoladefabrikken har Daniel ønsket seg Willy-Wonka-bursdag, dermed ble det masse farger overalt. Jeg designet popcornbokser og andre trykksaker til dessertbordet, om du har vært innom her hos meg vet du kanskje at jeg er i overkant glad i å bruke det på dessertbord. Jeg synes dette gjør bordet så komplett, det er enkelt og effektfullt – deilig! =) Har du lyst til å bestille egne trykksaker til dessertbord har jeg inngått et samarbeid med Japan Photo som såvidt er igang, masse flere kolleksjoner vil komme etterhvert – men du kan allerede nå bestille litt ulike kolleksjoner. Superfint til konfirmasjon, bryllup, dåp osv! =) Du finner mer info om dette HER

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6714

Når jeg ordner istand til bursdag til gutta pleier gjerne småtassene å være med og lage en del selv, veldig stas! Her har de bakt vaniljemuffins, disse ble toppet med bringebær og blåbær, litt krem og masse strøssel =) Enkel og god oppskrift på cupcakes finner du HER. Cupcakene er stekt i vanlig form, deretter pyntet med cupcakewrappere og skilt med bilde av bursdagsbarnet/tekst. Søte papirsugerør fra FestFabrikken =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6718

Daniel insisterte på gele, her har vi hatt i to ulike farger i samme glass. Jeg vurderte å lage stripete fargerik gele slik som du ser på bildet under, men tiden strakk ikke til denne gangen. Dermed ble det et par ulike farger og en del plass i glassene til vaniljesaus på toppen =) Har du lyst til å lage stripete gele som du ser jeg har laget på bildet under finner du DIY HER (samt hvordan glitre stetten!)

gele-fyrverkeri-IMG_2874-copy.jpg

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6769

Bursdagskaka ble en sjokoladekake gutta selv bakte (!) – fylt med peanøttkrem. Fargen rundt skulle egentlig være lilla, men noen var litt ivrige med fargen, haha!! Som pynt brukte vi sjokoladeknekket og strøssel, samt noen av pikekyss-kjærlighetene vil lagde.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6754

På familiebursdags-bordene våre har det nærmest blitt fast inventar med disse drikke-dispenserne, gjerne fylt med saft eller vann. Dekorativt og lettvint, gutta synes det er veldig kult å henge drikke fra disse.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6729

Mine beholdere kommer fra ClasOhlson, men tilsvarende finnes i mange interiørbutikker osv. Jeg pleier gjerne å plassere de på litt ulike fat/stetter, her har jeg brukt søte små stettefat i sølv fra FestFabrikken.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6731

Sukkerspinn!

Dette mente Daniel MÅTTE være på et Willy Wonka-dessertbord! Jeg har en bitteliten sukkerspinnmaskin (også fra ClasOhlson) – men har du lyst til å leie stor maskin til selskap vet jeg at FestFabrikken har dette =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6734

Engelsk konfekt i glasskrukker, krukkene kjøpte jeg på CandleArt for lenge siden for de som evt lurer på det =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6751

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6737

Fargerik sukkerpopcorn, DIY HER om du har lyst til å lage tilsvarende (selv liker jeg vanlig popcorn bedre, men gutta synes det er moro)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6743

Vimpelrekke bak bursdagsbordet =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6749

M&M´s i små engangs-shotteglass, skal SI disse var populære ja!


barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6727

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6764

Beholderne som jeg fylte med sukkerspinn (den andre fylte jeg med små boller, liker alltid å stille opp dessertbordet symmetrisk) – er forresten egentlig kubbelysestaker som jeg har kjøpt hos Martines Landhandleri i Kongsberg for de som lurer på det.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6728
barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6765

Marshmallows-Lollipops var også utrolig populært! DIY på disse finner du HER, søte sugerør fra FestFabrikken 

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6763

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, og fargerike pikekyss laget jeg samtidig som pikekyss-“kjærlighetene”.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6776

Ja, og mandelkjernepudding hadde vi også! I pappkrus fra FestFabrikken. Alltid populært i familiebursdagene våre =) barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6784

Som duk på bordet pleier jeg veldig ofte å bruke nervøs fløyel – stoff som jeg kjøper på Jysk. Superlettvint til barnebursdager osv, trenger ikke strykes – kan klippes til i ønsket lengde uten å sy osv. Kjempelettvint! =)

barnebursdag-wonka-party-bursdagskake-lys-copy

Håper innlegget var til inspirasjon!

Beklager at det har tatt litt tid å få ut bildene til alle som har etterspurt dette ♥ Dette bordet ble som sagt litt hurra-meg-rundt på flere områder, men men. Storfornøyd bursdagsbarn og det er jo det som teller! =) daniel-blase-bursdagskake-lys-dessertbord-barnebursdag

Ønsker deg en DEILIG dag!

Enkle løsninger inspirert av boka vår JukseSuperMamma – boka kan du kjøpe HER. Da blir vi superglade! ♥

Stor klem! =)

// Har du lyst til å se flere bilder fra denne bursdagen finner du alle innleggene samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...