ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Willy wonka party – dessertbord }

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6722

Jeg har dessverre knota veldig med nettsiden i det siste (hacking som gjorde at det forsvant MYE tid – utrolig frustrerende og unødvendig..!) – dermed har det blitt manko på blogginnlegg. Men, det kommer forhåpentlig mer snart nå!! =) I dag har jeg lyst til å dele et lite bildedryss av dessertbordet jeg og småtassene ordnet istand til bursdagen til Daniel – Willy Wonka bursdag =)

Alle innleggene fra 6-årsdagen hans finner du HER, om du har lyst til å ordne istand noe tilsvarende ♥

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6784

Alt på dette bordet var småtassene med å lage, det ble litt hurra-meg-rundt med planlegging og gjennomføring, men bursdagsbarnet var STRÅLENDE fornøyd, og det er jo det eneste som betyr noe! =)

Som pynt på kaka laget vi “sjokoladeknekk” – enkelt og dekorativt! Har du lyst til å lese hvordan vi laget det/du kan lage om du ikke har gjort det før finner du innlegg om dette HER

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6723

Helt siden vi leste Charlie og sjokoladefabrikken har Daniel ønsket seg Willy-Wonka-bursdag, dermed ble det masse farger overalt. Jeg designet popcornbokser og andre trykksaker til dessertbordet, om du har vært innom her hos meg vet du kanskje at jeg er i overkant glad i å bruke det på dessertbord. Jeg synes dette gjør bordet så komplett, det er enkelt og effektfullt – deilig! =) Har du lyst til å bestille egne trykksaker til dessertbord har jeg inngått et samarbeid med Japan Photo som såvidt er igang, masse flere kolleksjoner vil komme etterhvert – men du kan allerede nå bestille litt ulike kolleksjoner. Superfint til konfirmasjon, bryllup, dåp osv! =) Du finner mer info om dette HER

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6714

Når jeg ordner istand til bursdag til gutta pleier gjerne småtassene å være med og lage en del selv, veldig stas! Her har de bakt vaniljemuffins, disse ble toppet med bringebær og blåbær, litt krem og masse strøssel =) Enkel og god oppskrift på cupcakes finner du HER. Cupcakene er stekt i vanlig form, deretter pyntet med cupcakewrappere og skilt med bilde av bursdagsbarnet/tekst. Søte papirsugerør fra FestFabrikken =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6718

Daniel insisterte på gele, her har vi hatt i to ulike farger i samme glass. Jeg vurderte å lage stripete fargerik gele slik som du ser på bildet under, men tiden strakk ikke til denne gangen. Dermed ble det et par ulike farger og en del plass i glassene til vaniljesaus på toppen =) Har du lyst til å lage stripete gele som du ser jeg har laget på bildet under finner du DIY HER (samt hvordan glitre stetten!)

gele-fyrverkeri-IMG_2874-copy.jpg

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6769

Bursdagskaka ble en sjokoladekake gutta selv bakte (!) – fylt med peanøttkrem. Fargen rundt skulle egentlig være lilla, men noen var litt ivrige med fargen, haha!! Som pynt brukte vi sjokoladeknekket og strøssel, samt noen av pikekyss-kjærlighetene vil lagde.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6754

På familiebursdags-bordene våre har det nærmest blitt fast inventar med disse drikke-dispenserne, gjerne fylt med saft eller vann. Dekorativt og lettvint, gutta synes det er veldig kult å henge drikke fra disse.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6729

Mine beholdere kommer fra ClasOhlson, men tilsvarende finnes i mange interiørbutikker osv. Jeg pleier gjerne å plassere de på litt ulike fat/stetter, her har jeg brukt søte små stettefat i sølv fra FestFabrikken.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6731

Sukkerspinn!

Dette mente Daniel MÅTTE være på et Willy Wonka-dessertbord! Jeg har en bitteliten sukkerspinnmaskin (også fra ClasOhlson) – men har du lyst til å leie stor maskin til selskap vet jeg at FestFabrikken har dette =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6734

Engelsk konfekt i glasskrukker, krukkene kjøpte jeg på CandleArt for lenge siden for de som evt lurer på det =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6751

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6737

Fargerik sukkerpopcorn, DIY HER om du har lyst til å lage tilsvarende (selv liker jeg vanlig popcorn bedre, men gutta synes det er moro)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6743

Vimpelrekke bak bursdagsbordet =)

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6749

M&M´s i små engangs-shotteglass, skal SI disse var populære ja!


barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6727

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6764

Beholderne som jeg fylte med sukkerspinn (den andre fylte jeg med små boller, liker alltid å stille opp dessertbordet symmetrisk) – er forresten egentlig kubbelysestaker som jeg har kjøpt hos Martines Landhandleri i Kongsberg for de som lurer på det.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6728
barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6765

Marshmallows-Lollipops var også utrolig populært! DIY på disse finner du HER, søte sugerør fra FestFabrikken 

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6763

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, og fargerike pikekyss laget jeg samtidig som pikekyss-“kjærlighetene”.

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6776

Ja, og mandelkjernepudding hadde vi også! I pappkrus fra FestFabrikken. Alltid populært i familiebursdagene våre =) barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6784

Som duk på bordet pleier jeg veldig ofte å bruke nervøs fløyel – stoff som jeg kjøper på Jysk. Superlettvint til barnebursdager osv, trenger ikke strykes – kan klippes til i ønsket lengde uten å sy osv. Kjempelettvint! =)

barnebursdag-wonka-party-bursdagskake-lys-copy

Håper innlegget var til inspirasjon!

Beklager at det har tatt litt tid å få ut bildene til alle som har etterspurt dette ♥ Dette bordet ble som sagt litt hurra-meg-rundt på flere områder, men men. Storfornøyd bursdagsbarn og det er jo det som teller! =) daniel-blase-bursdagskake-lys-dessertbord-barnebursdag

Ønsker deg en DEILIG dag!

Enkle løsninger inspirert av boka vår JukseSuperMamma – boka kan du kjøpe HER. Da blir vi superglade! ♥

Stor klem! =)

// Har du lyst til å se flere bilder fra denne bursdagen finner du alle innleggene samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0