ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Candy Cane // Tall til adventskalender // Gratis print }

Flere enn meg som har sansen for candycane-mønster til jul?

Ja, jeg vet det antagelig er litt barnslig, men jeg elsker det og har fått litt dilla!! Som du ser på bildet under fra i fjor, har vi blant annet et par candycane pledd som jeg elsker etc =)

Jeg pakker også gjerne inn julegaver i litt candycane-stil…

Så, dermed er det kanskje ikke så overraskende at jeg har designet noen julekalender-gavelapper i samme stil? =) Jeg har liggende en del andre adventskalender-tall-lapper her på bloggen også, så forhåpentlig vil du finne noen tall som du liker, om du planlegger å lage gavekalender i år… =)

Klikk på bildene av tallene slik at det blir større og egner seg enda bedre til utskrift. Skriv ut på A4 kartong eller fotopapir, klipp rundt, og lag evt hull med en hullemaskin om du vil tre de på pakkebånd – eller  gjør det enda enklere og teip de fast til kalendergavene.

Enjoy!

Jeg har tidligere designet Disney-tall, vakre gull-glitter-tall, moderne-tall og rutete-tall om disse er mer aktuelle for deg, klikk så blir du videresendt =)

     

Stor klem!

 

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0