Video // Lær å pynte kake // Del 8: Pynte kake med marsipanblomster og pulverfarge

Kan ikke tro jeg ikke har delt denne enda! Hjelpes!

Da var det tid for den siste episoden i denne serien, og kaken blir nå komplett! =) I denne episoden vil jeg vise hvordan jeg går frem når jeg legger den ferdige pynten på kaken, og gir kaken et ekstra løft ved å bruke pulverfarge =) Det er tid for åttende, og avsluttende episode i den lille serien med småvideoer hvor jeg viser hvordan jeg pynter denne kaka =)

Del 8: Pynte kake med marsipanblomster og pulverfarge

Planen var å vise deg hvordan du kan pynte denne kaka, trinn for trinn. Ved å følge disse åtte videoene som nå ligger ute kan du forhåpentlig selv pynte en tilsvarende kake =) Dette er en klassisk og vakker kake som passer til svært mange anledninger. Jeg har holdt mange kakekurs, og disse nybegynnerkursene hvor vi pynter kake slik som denne har vært veldig populære. Utrolig gøy å se hvor lekre alle kakene har blitt! Jeg håper nå denne videoserien kan være til inspirasjon for mange =)

Jeg har tidligere delt episode 1: Hvordan farge marsipan, episode 2: Små blomster av marsipan, episode 3: Roser av marsipan, episode 4: Hvordan legge marsipanlokk, episode 5: Hvordan lage putemønster rundt kaka, episode 6: Hvordan lage en perlebord rundt kaka og episode 7: Dekor med pregematte. Du finner alle videoene på YouTube kanalen min – og her på bloggen under kategorien “video

Jeg håper du liker alle videoene, kos deg masse med kakedekorering =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...