Lag bleiekake selv!

Bleiekake er den perfekte visittgave – bleier er noe babyen garantert trenger ♥ Under finner du ulike bleiekaker jeg har laget, med forklaring på hvordan du kan lage tilsvarende. Herlige gaver – og jammen er de ikke vanskelige å lage heller! Klikk på ønsket bilde under for å komme til blogginnlegget.

✭ Supert til babyshower også ✭

Bleiekake DIY

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...